A Quick 2000 Kft. kiállítóként részt vett Moszkvában, a 2015.11.24-27 közötti időszakban rendezett PHARMTECH EXPO-n. Oroszország legnagyobb gyógyszeripari kiállításán önálló standon bemutatta több QUICK Solutions ® védjeggyel ellátott gyártmányát is. Ezek közül nagy sikerrel szerepeltek a félüzemi QUICK compact, a laborméretű QUICK mix berendezések, valamint az új fejlesztésű QUICK control és QUICK valve is.

A többi világszínvonalú gyógyszeripari gyártmányok nagyméretű reklámtáblákon lettek bemutatva (izolátorok, emelőoszlopok, homogenizálók, szárítók stb.)

A cég részletes tevékenységét a falon elhelyezett nagyméretű LCD képernyőn lehetett megismerni. A kiállításon nagy érdeklődés volt a cég tevékenysége és gyártmányai iránt különböző Oroszországi és FÁK országbeli gyógyszeripari cégek részéről.

A kiállítást követően több mint 16 konkrét ajánlat lett kiküldve az érdeklődők részére, melyek műszaki egyeztetései folyamatban vannak.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-14-2014-00091
A támogatás mértéke: 50%
A projekt kezdése és befejezése: 2015.10.27-2015.11.27
A Quick 2000 Kft. műszaki tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, mely elsősorban vegyipari, gépészeti, valamint épületgépészeti területeken folytatja tevékenységét. Speciális szakterületünkön gépészeti, technológiai-gépészeti tervezéssel, üzemek tervezésével, egyedi berendezések gyártásával, felújításával, átalakításával, valamint üzemek technológiai szerelésével foglalkozunk.

Korábbi fejlesztéseink és jelen piaci helyzetünk egy más minőségi szintre való fellépést, komplex vállalkozásfejlesztést követelnek meg, melynek lényege többek között az egyedi jellegű fejlesztési tevékenységek, a tesztelési, diagnosztikai folyamatok egyre magasabb fokú kiszolgálása mind épület infrastruktúra, mind technológiai háttér szempontjából.

A projekt keretében új, különálló szerepkörrel és személyzettel bíró laborok és műhelyek kialakítása a cél. A 600 m2-es, rendelkezésre álló, de jelenleg a tervezett tevékenységek folytatásához nem megfelelő állapotú és beosztású csarnoképület átalakításával új üzemegységek kapnak itt helyet.

Projektünk két fő összetevőt foglal magában, a kettő együttesen eredményezik beruházásunk céljának megvalósulását: a tervezett új szervezeti egységek infrastrukturális hátterét biztosító épület átalakítás, valamint a még hiányzó eszközpark megteremtése.

A beszerzésre kerülő új gépek döntően az újonnan létrejövő szervezeti egységek kiszolgálását célozzák, ugyanakkor jelenlegi gyártási tevékenységünk kapacitásának kisebb mértékű bővítésére is sor kerül.

Projektünk keretében megújuló energiát hasznosító technológia beépítését tervezzük. A fejlesztés kapcsán 4 fős létszámbővítésre kerül sor.

A kivitelező fővállalkozóval 2013.06.19-én megkötésre került a szerződés, mely alapján megkezdődtek az építési munkálatok.

Pályázati azonosítónk: EAOP-1.1.1/D-12-2013-0212

Vissza nem térítendő, Európai Uniós támogatás 93 310 469 Ft, a projekt tervezett összköltsége 142 427 833 Ft

Közreműködő: Észak- Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu
GINOP-1.2.1-14-2014-00437 „Kapacitásbővítés a QUICK 2000 Kft.-nél”

A Quick 2000 Kft. a „Mikró-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” pályázaton nyert támogatásból korszerűsítette meglévő gépparkját az alábbi berendezésekkel.

1. Szénacél szerkezetek festéséhez korszerű festőfülke telepítése

Új festőfülke beszerzése és telepítése történt, mely a meglévő raktárépület bővítési részébe került elhelyezésre. A fülke beszerzésével lehetővé vált, és hosszú távon megoldódik a festendő alkatrészek, szerkezetek felületkezelése. A beszerzett fülke belmérete 7 m x4 m x 2.7 m, melegített szárítólevegő befúvással és nagymértékű elszívással rendelkezik. Az elszívott levegő tökéletes szűrőrendszerrel van ellátva.

2. Csiszolóműhelybe porelszívás és porleválasztás készítése

Az eddig alkalmazott helyi elszívások helyett új, nagyteljesítményű porelszívó és porleválasztó berendezés beszerzése és telepítése történt a csiszoló helyiségbe. A berendezés 5000m3/h teljesítménnyel kb. óránként 60-szor cseréli ki a levegőt a csiszoló helységben, azt gyakorlatilag folyamatosan átszűri. A szűrés hatásfoka: 0.5µ-os szemcseméretre 99.999%. Ezzel a megoldással korszerű porleválasztással biztosított csiszoló műhelyt alakítottunk ki.

3. CNC vezérlésű megmunkáló központ beszerzése

A forgácsoló üzemben hagyományos, kézzel működtetett fogácsoló gépekkel (esztergák és marók) történik a megmunkálás. Ez a bonyolultabb alkatrészek gyártásakor sok esetben időigényes, kevésbé megbízható pontosságú munkafolyamat, amellyel már nem tudtunk versenyképesek, lenni. A pályázat keretében egy új 1200x600x600 mm mozgástartományú, CNC vezérlésű megmunkáló központ került beszerzése, amely bonyolultabb munkadarabokat is képes egy felfogással több irányban nagypontossággal megmunkálni. A negyedik tengelynek köszönhetően a jelenlegi gépeiken nem megoldható műveleteket is el tudjuk végezni (pl. csigavonal marása).

4. Daru beszerzése

A 3. számú lakatos hegesztő műhelyben a nagyobb munkadarabok mozgatása eddig kézi erővel vagy targoncával történt. Ez nehézkes, a munkafolyamat végzését lassító probléma volt. A pályázat keretében a műhelybe egy újonnan készített acélszerkezetre szerelt 12 m pályahosszúságú, 500 kg teherbírású futómacskával felszerelt emelődaru telepítésére került sor.
A GOP-2.2.1-11-2012-0312 pályázaton a Quick 2000 Kft. projektje az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Projekt neve: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Quick 2000 Kft-nél.

Kivitelező: Pannon Szoftver Kft. – www.pannonszoftver.hu

Projekt leírása: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Quick 2000 Kft-nél.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Quick 2000 Kft. ; 4440 Tiszavasvári, Kossuth utca 69/1.

Irányító Hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638. www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.: 06 40 200-617 www.magzrt.hu

Táv és csoportmunka: www.webcrm.quick2000.hu

Magyar - English - Deutsch

Created by Pannon Szoftver Kft.